shutterstock 231891850shutterstock 231891850
shutterstock 231891850

Konsulting

Att konsulta inom PLM/PDM innebär att ha förmågan att förstå kundens verksamhet och att utveckla den samma. Verksamhetsutveckling med hjälp av PLM/PDM förutsätter samarbete mellan olika delar i organisationen. Flera olika kompetenser ska samverka.

Andra teknikområden relaterade till PLM/PDM kan vara CAD/CAM/CAE, Multi-CAD, geometri, struktur och metadata.

Vissa uppdrag innebär resursförstärkning av kunden. Andra uppdrag innebär kompetensförstärkning. Utöver våra egna resurser har vi ett omfattande nät av samarbetsparters för att täcka våra kunders samtliga behov.

Oavsett om kunden är internationell svensk storindustri, eller är en mindre industri, kan vi erbjuda en kostnadseffektiv och skräddarsydd lösning. De roller vi kan ta i konsultuppdrag spänner från strategiska rådgivare och projektledare, via arkitekter, utvecklare och testare – till coacher och dokumentationsutvecklare.

​​​​​​​Aktiviteterna kan t.ex. vara förstudier, implementation, integration PDM-CAD, kartläggning, utveckling av arbetssätt eller konvertering. Motsvarande produkter utgörs av metoder, processer och koncept, för att nämna några.