​​​​​​​EDUCATION 
– Competence or strategy?

Utbildning

Utbildning finns i alla faser och för olika målgrupper. Vi ser alltid till att varje utbildning passar för varje kund. Vi har erfarenhet från såväl traditionella användarutbildningar till att utbilda kärngrupper i mycket tidiga projektfaser. Visst stöd kan vara mer personligt – support i närmiljö, praktisk utbildning och i kundens egna miljö. Visst stöd kan vara on-demand coaching under de olika affärsfaserna.

Vi har specialistkunskap och erfarenhet inom kundanpassade utbildningar, workshops och konceptutveckling sedan tidigt 90-tal. Vi fokuserar på innehåll som vi av erfarenhet har sett fungerar väl. Målgrupperna varierar från slutanvändare, huvudanvändare, till kärngruppen och train-the-trainers. Vi håller även i Catia workshopar med vårt egenutvecklade material, samt kompletta kurser inom CAD-PDM integrationer.

​​​​​​​Vi arbetar med kärnkompetens utbildningar, utveckling av utbildningskoncept och planer, kvalitetssäkring och certifieringsprocesser. Vi har dokumenterad erfarenhet av utbildningsorganisationer och kopplingar till metodutveckling.
​​​​​​​
​​​​​​​Det innefattar allt från rådgivning till utförande.

PDM och CAD

  • Utbildningar per beställning, antingen hos kund eller i våra egna lokaler. "Out-of-the-box" eller skräddarsydd
  • UNICOs kundanpassade valideringar för att bestämma nivån
  • Smarta, tids- och kostnadseffektiva blended education koncept som ett alternativ till traditionell klassrumsutbildning
  • Webbaserad mediaplattform för PLM och CAD utbildningar
  • Anpassade workshopar och coaching för att utveckla CAD kompetenser på alla nivåer. Från novis till avancerad expert
shutterstock 500153146shutterstock 500153146
shutterstock 500153146
shutterstock 500147914shutterstock 500147914
shutterstock 500147914

Klassrum vs On-site

Var ska vi vara?
Saknas det egna lokaler för att kunna genomföra utbildningen har UNICO egna klassrum samt genom våra utbildningspartners runt om i Norden. Vill man hellre vara på hemmaplan packar våra lärare väskan och kommer ut till er, eller hyrd lokal nära er. Oavsett var vi genomför våra utbildningar hjälper vi er med faciliteter och datorer om det behövs.

Anpassade kurser
För att få bästa och effektivaste utbildningen hjälper det ofta att anpassa innehållet i kurserna efter kunden önskemål. Genom att intervjua de tänkta deltagarna, key-users och programansvariga skapar vi tillsammans med kunden en utbildning. Denna utbildning följer de krav på innehåll, tidsåtgång och budget som kunden har. Denna typ av utbildningar ger oftast bäst valuta för investerat kapital.